Studio
High Heels

Show House Molin Oy on ’94 perustettu yritys, joka tuottaa ja markkinoi tanssi- ja showryhmä High Heelsin esityksiä sekä tanssinopetuksia. Esiintyjämme sekä opettajamme ovat kokeneita opetuksen- sekä showalan ammattilaisia, mm. maamme parhaita kilpatanssijoita.

High Heels ryhmän esiintyjät ja opettajat ovat kokeneita showalan ammattilaisia ja maamme parhaita kilpatanssijoita. Heitä olaan nähty myös eri televisio-ohjelmissa kuten Tanssii Tähtien kanssa, Putous, Euroviisut, Voice of Finland, Kingi ym.

Ajankohtaista

SUOSITUT PARITANSSIKURSSIT JATKUVAT!

Vapaita paikkoja:3 parille

Seuraava kurssi:
3.-4.12.2016

Studio High Heels –tanssikurssit jatkuvat Liikkarilla!

Järjestämme syyskaudella vielä yhden tanssikurssin Liikkarin tiloissa Helsingin Lauttasaaressa:

3.-4.12.Paritanssikurssi
Kurssi järjestetään viikonloppuna
lauantaina ja sunnuntaina
klo 13:00-15:00

Kurssilla opitaan perus paritanssien lisäksi myös vartalonkäyttöä, musiikin tulkintaa sekä vienti- ja seurantatekniikkaa.

Askeleet opetellaan tanssimisen lomassa, sillä kurssin lähtökohtana on nimenomaan tanssiminen eikä tekniikan hiominen paikallaan pysyen. Kurssi sopii aloittelijoille sekä heille, joille paritanssit ovat jo hiukan tuttuja entuudestaan.
Ohjaajana toimii Susa Matson.

Tanssinopettaja Susa Matson on pitkän linjan ammattilainen.
Susan iloinen ja innostava opetustapa hurmaa kaikki!
Tanssii Tähtien kanssa-ohjelmastakin tutun tähtiopettajan kursseille kannattaa tulla kauempaakin.

Kellonaika 13.00-15.00 sekä lauantai että sunnuntai
Kurssin hinta:99 euroa/pari
Paikkoja rajoitetusti.
Ilmoittautumiset ja tiedustelut osoitteeseen lumi@highheels.fi

HÄÄVALSSIKURSSI
21.5.2016 klo 15-16:30

Häiden lähestyessä on mukava opetella häävalssi taikka ainakin muistutella mieleen askeleita. Tämä kurssi sopii hyvin myös mm. bestmaneille, kaasoille, appivanhemmille jne.

Kurssin hinta: 35€/hlö

Järjestämme polttaritanssitunteja sekä häätanssi/valssi yksityistunteja jatkuvasti. Lähetämme räätälöityjä tarjouksia!

Yksityistunnit toteutetaan aina asiakkaan toiveiden mukaisesti. Tarkoitus on tehdä tanssista ainutlaatuinen ja mieleenpainuva!

Tunteja & kursseja

Tanssikursseja Helsingissä –
tilauksesta myös yrityksille sekä ryhmille!

Studio High Heels järjestää erinäisiä tiivis- ja erikoiskursseja. Tiiviskursseja järjestetään viikonloppuisin ja ne ovat kestoltaan 4 tuntia. Erikoiskurssit ovat kestoltaan hiukan lyhyempiä ja intensiivisempiä. Kursseilla opitaan askeleiden lisäksi myös musiikin tulkintaa, vartalonkäyttöä sekä vienti- ja seurantatekniikkaa.

Askeleet opetellaan tanssimisen lomassa, sillä kurssien lähtökohtana on nimenomaan tanssiminen eikä tekniikan hiominen paikallaan pysyen. Kursseja löytyy aloittelijoille sekä heille, joille tanssit ovat jo hiukan tuttuja entuudestaan. Kurssille ei välttämättä tarvitse omaa paria, mutta se on suositeltavaa.

Studio-High-Heels-kuva

Tanssitunteja polttariryhmille Helsingissä

Polttaripäivän ohjelmaan on hauska sisällyttää yksityinen tanssitunti. Koska tunti toteutetaan aina asiakkaan toiveiden mukaisesti, tulee siitä varmasti

ikimuistettava ja mieleenpainuva ohjelmanumero polttaripäivään. Tanssitunti sopii niin naisille kuin miehillekin!

Tunnin teemaa valitessa kannattaa miettiä polttarisankarin toiveita ja mieltymyksiä. Lattareiden ystävälle voidaan suunnitella esimerkiksi salsa-tunti ja 70-luvulla nuoruutensa eläneelle polttarisankarille kyseisen vuosiluvun teemaan sopiva disco-tunti. Tanssitunnin teemoja on useita, joten tämän takia myös henkilökuntamme auttaa mielellään oikeanlaisen tunnin valinnassa.

Ryhmälle voidaan suunnitella omanlainen koreografia, jota voi muistella yhdessä vielä saman illan aikana tai vaikkapa sitten häissä. Myös polttarisankarille voidaan kehitellä omanlaisia soolo-osuuksia. Yksityiselle tanssitunnille voi tuoda myös mukanaan esimerkiksi polttarisankarin lempimusiikkia.

Tässä muutamia suosittuja ja hyväksi havaittuja teemoja: Zumba, Afro, 70-, 80- ja 90-luvun disco sekä lattarit (esim. salsa).

Studio High Heels Retrobic

Yksityisopetusta häätanssista

Nykyään on hyvin yleistä, että perinteisen häävalssin sijasta valitaan jokin toinen tanssilaji (häätanssi). Hääparit voivat halutessaan ottaa yksityistunteja esim. tangosta, rumbasta, foxista, sambasta, salsasta… Mahdollisuuksia on siis useita, joten ei muuta kuin valitsemaan! Toki opetamme myös häävalssia yksityistunneilla, ja tällöin opetus on henkilökohtaisempaa kuin esimerkiksi kursseilla.

Nimensä mukaisesti yksityistunneilla pariskunnan lisäksi on vain ohjaaja. Näin ollen yksityistunneilla edetään hääparin toiveiden mukaisesti ja opetellaan niitä asioita, joita asiakkaat haluavat. Yksityistunneille voi tuoda oman häämusiikin, mutta myös ohjaajamme auttavat mielellään oikeanlaisen musiikin valinnassa. Yksityistunneilla voidaan häätanssin lisäksi opetella myös muita tanssilajeja. Yksityistunnit toteutetaan siis aina asiakkaan toiveiden mukaisesti. Tarkoitus on tehdä häätanssista ainutlaatuinen ja mieleenpainuva!

Lisätietoja saa numerosta 040 5021100 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen lumi@highheels.fi. hääpareille ja häihin osallistuville (esim. appivanhemmille, kaasoille, bestmaneille ja muille juhlavieraille) voidaan järjestää oma yhteinen kurssi. Kurssilla käydään läpi valssin perusteet, käännökset, suositustempot (soittonopeudet) valitulle valssille ja pitkän puvun tai laahuksen asettamat vaatimukset. Omaa häävalssia tai muuta musiikkia on hyvä miettiä ennen tunnille tuloa. Musiikkivalinnasta voi myös aina keskustella ohjaajan kanssa ja kysyä häneltä neuvoa.

Suosittelemme ottamaan 2-3 yksityistä tanssituntia ennen häitä.

hääkuva

Ota yhteyttä

Asiani koskee (pakollinen)

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Puhelinnumero

Viesti

Ota meihin yhteyttä oheisella lomakkeella tai soita numeroon 040 5021100/Lumi tai 040 5454951/Linda.

Studio_High_Heels_kuva1